Transfers
11.5.21

DONE DEAL: TINY HOEKSTRA MAAKT DE OVERSTAP NAAR AJAX

SLM-speelster Tiny Hoekstra maakt komend seizoen de overstap naar Ajax Vrouwen. De 24-jarige aanvalster komt over van SC Heerenveen Vrouwen, waar ze de afgelopen negen seizoenen voor speelde.

Handtekening
Tiny zette deze week op de Toekomst haar handtekening onder het contract dat haar per 1 juli verbindt aan Ajax Vrouwen. Tiny Hoekstra is een bekende naam in het Nederlandse vrouwenvoetbal. De aanvalster kroonde zich In het seizoen 2018-2019 zich als Topscoorster van de Eredivisie Vrouwen door in 24 wedstrijden 27 keer te scoren.

Carrière
Tiny begon haar professionele voetbalcarrière bij SC Heerenveen in 2013. Als vijftienjarige maakte Tiny haar debuut in de top van het vrouwenvoetbal. Ze ontwikkelde zich stormachtig bij de SC Heerenveen en werd al snel een van de smaakmakers van de club. Ze werd diverse malen opgeroepen voor de nationale jeugdteams van het Nederlands Elftal en in het seizoen 2018-2019 bekroont tot Topscoorster van de Eredivisie.

Samenwerking met ISR
De overstap van Tiny naar Ajax komt mede voort uit een goede samenwerking Tussen SportLife Management en International Sports Revolution, een internationaal, revolutionair voetbalplatform. De samenwerking is gefocust op het ontwikkelen van de maximale potentie van toptalenten, waarbij deze spelers en speelsters revolutionair worden getraind tijdens de perfomance trainingen en de ISR Academy.