Transfers
20.5.21

DONE DEAL: TIM RECEVEUR EN AGIL ETEMADI VERLENGEN CONTRACT

Tim Receveur en Agil Etemadi blijven ook in de komende jaren alles geven voor Almere City FC. De middenvelder en doelman zetten deze week hun handtekening onder een nieuw tweejarig contract. In die periode willen zij de Eredivisiedroom met de club waarmaken.

,,Ik ben super blij met de contractverlenging bij de club waar ik mij thuis voel”, vertelt Receveur. ,,Natuurlijk baal ik van de vroege uitschakeling in de play-offs, maar ik ben ervan overtuigd dat Almere City FC binnen afzienbare tijd alsnog de stap naar de Eredivisie gaat maken. We gaan nu doorbouwen aan een nieuw team en daar wil ik graag onderdeel van zijn. Ik ben hier helemaal op mijn plek en dat gevoel is van twee kanten zo. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld om te verlengen.”

Etemadi sluit zich aan bij die woorden. ,,Almere City FC is mijn club. Mijn ouders wonen op een paar minuten rijden van het Yanmar Stadion en ik heb zelf ook een aantal jaren in deze stad gewoond. Het voelt als thuis. Ik heb altijd gezegd dat ik mijn carrière hier wil afsluiten en ook daarna blijf ik graag aan de club verbonden. Deze contractverlenging sluit naadloos aan bij die ambitie.”

Receveur speelde verspreid over twee periodes 134 wedstrijden voor Almere City FC. Daarin was hij elfmaal trefzeker en verzorgde hij acht assists. Tussen die twee periodes in kwam de inmiddels 29-jarige middenvelder uit voor VVV-Venlo en De Graafschap. Etemadi, die eveneens aan zijn tweede periode in het Yanmar Stadion bezig is, stond negentig keer onder de lat bij de Flevolanders. Het afgelopen seizoen was hij tweede doelman achter Michael Woud.

Technisch manager Teun Jacbos: ,,Tim heeft zich na een jaar vol blessures teruggeknokt in de basis. Hij is belangrijk geweest in vele wedstrijden en heeft zich binnen de club breder ingezet dan alleen op het veld. Agil is een betrouwbare doelman en heeft het afgelopen jaar laten zien wat voor belangrijke rol hij speelt binnen het team. Hij was een vitaal onderdeel van het groepsproces en altijd ondersteunend naar Michael Woud. Wij zijn blij dat deze twee clubiconen langer aan Almere City FC verbonden blijven.”